Al 5 jaar schittert de roze vlek aan de finish van de Alpe d’Huzes. Jaar op jaar zijn Bea & Betty, samen met Anton, luid en duidelijk aanwezig en vanaf dit jaar des te meer! Speciaal voor alle (st)rijders en supporters van Alpe d’Huzes doken Bea & Betty de studio in met als resultaat een swingende single: Alpe SucZes – DE ROZE VLEK.

Een knaller van een plaat om die regelmatig aan de finish zal klinken om de kanjers over de streep te helpen.

Op 5 & 6 juni zorgen Bea & Betty samen met Anton op de Franse alp voor onverdunde Brabantse sfeer. Op de voet te volgen op de berg en op de beeldbuis. Op 5 en 6 juni doet de NCRV live verslag van de Alpe d’Huzes. Op 3 en 4 juni krijgt de kijker bovendien een kijkje achter de schermen van de opnames van ‘Alpe SucZes – DE ROZE VLEK’. Zap om 19.30 uur naar Nederland 1 en volg Betty in haar voorbereiding op de Alpe d’Huzes.

Proef met onderstaand filmpje alvast wat sfeer. En wil je Alpe d’Huzes steunen? Bestel dan de CD. Voor €6,66 is ie helemaal van jou en steun je meteen de strijd tegen kanker. Maak € 6,66 over op SNS 91 83 99 173 t.n.v. CJM de Laat o.v.v. naam en adres en vind de CD binnen enkele dagen op je deurmat!