Alpe d’Huzes

Alpe d’Huzes, opgeven is geen optie. Tijdens een het jaarlijkse fiets, wandel- en loopevenement brengen deelnemers geld bijeen en leveren zo een bijdrage aan de strijd voor de overwinning op kanker. Al ruim zes jaar buitengewoon succesvol! Vanaf 2008 en ook dit jaar weer is Nel Entertainment hier nauw en geheel belangeloos bij betrokken.

2009: Nel Entertainment (Christel en Cees) gaan naar Frankrijk voor de 4e editie van Alpe d’Huzes. Van zes uur ’s ochtends tot half 10 in de avond staan zij onafgebroken bij de eindstreep om de deelnemers te toe te juichen. 2010: Heel de dag is Nel Entertainment (Christel/Betty, Lisette Remery/Bea en Cees) in touw om er bij de finish een (Brabants) feestje van te maken. 2011: Cees besluit als fietser mee te doen en slaagt er in de Alp d’Huez tot vijf keer toe te bedwingen. Christel (Betty) is de hele dag zij aan zij met Karin Nievelstein (Bea) in de weer bij de finish om toeschouwers en deelnemers te vermaken en op te peppen.

Een berg plezier, een berg emoties, een berg saamhorigheid, een berg vermoeidheid, een berg geestdrift en een berg geld voor KWF Kankerbestrijding.

Indruk

Jarenlange ervaring met de fijne kneepjes van het vak maken van elk evenement of feest on onuitwisbare indruk!

Presentatie

Product presentatie op zijn best, wij verzorgen iedere presentatie tot in de puntjes!

Typetjes

Voor elk evenement het juiste typetje, ook maatwerk mogelijk!

Geslaagd

Op voorhand al een geslaagd evenement, wij leveren maximale inspanning wat resulteert in een gezonde ontspanning voor het publiek!

Waarom kiest u voor Nel Entertainment?

  • Breed inzetbaar
  • Allround
  • Flexibel
  • Zet de toon
  • Raakt de juiste snaar
  • Professioneel
  • Vol van passie

Ervaringsdeskundigen aan het woord…

Wat was het weer een feest dat jij aan de finishlijn stond te wachten!

Big Challenge, BigChallenge

Zelden zo’n enthousiaste roze vlek gezien!

Anita, Anita