De Lakei

Een lakei wordt niet gemaakt, een lakei wordt geboren en Antoine is een geboren lakei. Een kei van een lakei! Elke heer van stand zou er eigenlijk twee moeten hebben. Hij ontvangt uw gasten, is attent, behulpzaam, correct, warm en onafscheidelijk van zijn rode loper. Uw gasten zijn bij hem in goede handen en worden in de watten gelegd. Door Antoine in te huren doet u niet alleen uw gasten een plezier, maar ook uzelf! Lakei Antoine ontvangt niet alleen uw gasten, hij stelt de gasten op hun gemak en is de warming-up voor uw huwelijksfeest, receptie en bijeenkomst. Tegen een achtergronddecor van een kasteel of landhuis komt hij natuurlijk het best tot zijn recht, maar dat is zeker geen must. Met zijn gevleugelde uitspraken komt Lakei Antoine ook zonder decor meer dan goed uit de verf.

Indruk

Jarenlange ervaring met de fijne kneepjes van het vak maken van elk evenement of feest on onuitwisbare indruk!

Presentatie

Product presentatie op zijn best, wij verzorgen iedere presentatie tot in de puntjes!

Typetjes

Voor elk evenement het juiste typetje, ook maatwerk mogelijk!

Geslaagd

Op voorhand al een geslaagd evenement, wij leveren maximale inspanning wat resulteert in een gezonde ontspanning voor het publiek!

Daarom kiest u voor Nel Entertainment!

  • Breed inzetbaar
  • Allround
  • Flexibel
  • Zet de toon
  • Raakt de juiste snaar
  • Professioneel
  • Vol van passie

Ervaringsdeskundigen aan het woord…

Lakei Antoine heeft in Slot Zeist uitstekend zijn werk gedaan. Hij heeft onze receptie net die toegevoegde waarde gegeven die wij zochten. Wij zullen zeker nog meer gebruik van hem gaan maken.

Hans Gaillard, Forum Group U.A

Lakei Antoine is in 1 woord geweldig.  De persoonlijke begeleiding van het bruidspaar en de gasten tijdens het ontvangst, het aansnijden van de bruidstaart en het toast-moment was subliem. Lakei Den Bosch is een vakman op topniveau.

Edwin en Debby Knuiman, Bedrijf Y